Boeren Repareren Hun Apparatuur Om Door Te Gaan

Mensen die boerderijen bezitten, hebben niet altijd de tijd of het geld om anderen te laten repareren welke pauze. Iemand die in de landbouw werkt, met name kleine boeren, moet een manusje van alles zijn. Door meer vaardigheden te leren, kunnen geld en tijd worden bespaard. Dat betekent dat in de moderne wereld, de boeren die voedsel brengen naar de tafels van mensen meer vaardigheden moeten hebben dan de gemiddelde persoon. De apparatuur die ze hebben zal moeten meegaan en zij zijn verantwoordelijk. Er is lassen, motorreparatie en andere dergelijke vaardigheden die moeten worden overwogen bij het worden van een boer. Dit is hoe het gaat.

Omgaan Met Plastic

Plastic is tegenwoordig overal aanwezig. Sommige bedrijven zetten goedkoper plastic op hun apparatuur om geld te besparen. kunststof lassen moet worden gebruikt om alle plastic er goed uit te laten zien. Hoewel een deel van het plastic kan worden verwijderd, moet een deel ervan blijven. Het plastic dat wordt gebruikt voor het richten van de lucht voor de radiator is een van die onderdelen die moeten worden gerepareerd als ze zijn gebroken. Een persoon kan achterhalen wat hij moet doen door online te zoeken, maar hij zal het nog steeds moeten begrijpen voor later gebruik. Er zijn zoveel gebieden dat dit nuttig zal zijn, dat het zal voorkomen dat vervangende onderdelen moeten worden gekocht.

Motoren Moeten Worden Gerepareerd

Motoren moeten worden opgeknapt, onderhouden en gerepareerd. Benzine- en dieselmotoren zijn niet hetzelfde als hoe ze zijn gebouwd. Verschillende fabrikanten maken motoren anders. De boer moet om deze reden selectief zijn in de tractor die hij koopt. Het is eenvoudiger om aan te werken, met een toegevoegd element van betrouwbaarheid, waar de boer naar op zoek is. Ze zullen de preventieve onderhoudsprocedures moeten kennen om de levensduur van de motor te verlengen. Ze zullen ook de beste plaatsen moeten weten om onderdelen te kopen, omdat die nodig zijn voor reparatie.

Computers Zijn Overal

Een van de problemen die zich voordoen, is dat bedrijven boeren dwingen om ze te gebruiken voor softwarefixes die nodig zijn. Eén instantie vond plaats in Californië. John Deere heeft een boerengroep de rechten van boeren laten ondertekenen om de software op de tractoren te kunnen repareren of wijzigen. Dat betekent dat John Deere alles in rekening kan brengen wat ze willen doen wat nodig is. Boeren kunnen omgaan met oudere apparatuur zonder alle software, of omgaan met nieuwe tractoren waarvan alleen de fabrikant wettelijk mag werken. Dit is een kwestie waar de kleine boer mee te maken heeft wanneer hij beslist wat goed is voor zijn boerderij.

Boerderijen zijn altijd in staat geweest om zelfstandig problemen op te lossen. Dat is niet zo gemakkelijk in de moderne tijd. De bedrijven die de apparatuur maken, maken het zo dat er nu geplande veroudering is. De fabrikanten willen controle over wie de apparatuur repareert. Dat zorgt voor minder boeren en hogere prijzen. Boeren houden ervan om hun eigen reparaties te kunnen doen. Het zorgt voor controle die veel anderen normaal niet hebben.